Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e ook is, het is onmiskenbaar effectief. Naast de
#1
Waarom is energieretour belangrijk? Iain Hunter, Ph.D., hoogleraar bewegingswetenschap aan de Brigham www.jiridolezel.cz/Adidas-NMD-D&225;msk&233;-c-1_2.html Young www.jiridolezel.cz/Nike-Air-Max-95-D&225;msk&233;-c-40_41.html University, www.toninocavallo.fr/Nike-Air-Max-97-Femme-c-27_28.html vond een aanwijzing www.morganelafer.de/Nike-Air-Max-720-Damen-c-16_17.html waarover hij schreef in een www.javierachirica.es/Nike-Air-Max-97-Mujer-c-27_29.html studie van juni 2019 in de Journal of Sports Sciences, waar ik probeerde Hoogkamer en Kram's studie naar metabole kostenvergelijking in 2018 te repliceren . Beide studies toonden aan dat hardlopers een langere stap in de Vaporfly hadden dan andere schoenen, wat logisch is vanuit een hoger effici?ntieperspectief: hoe verder je per stap reist, hoe sneller je bij een bepaalde cadans gaat, maar Hunter heeft ook een paar parameters gemeten die de CU-studie deed dat niet, zoals verticale oscillatie - in wezen hoe hoog de hardloper stuitert bij elke stap. Daar ontdekte Hunter dat de Vaporfly ertoe leidde dat hardlopers hoger stuiterden, wat normaal gesproken zou correleren met een lager lopende economie, 'tenzij het niet het lichaam is dat de energie genereert om dat mogelijk www.ragamuffins.fr/Nike-Air-Max-270-Femme-c-43_44.html te www.javierachirica.es/Nike-Air-Max-95-Mujer-c-24_26.htmlmaken',www.morganelafer.de/Nike-Air-Max-90-Damen-c-19_20.html  zegt Hunter.
www.toninocavallo.fr/Nike-Air-Odyssey-Femme-Homme-c-39_40.html
De CU-studie vond www.morganelafer.de/Nike-Air-Max-270-Damen-c-13_14.htmliets hogere piekkrachten www.javierachirica.es/Nike-Air-Max-TN-Mujer-c-39_41.html op impact voor de Vaporfly (het tegenovergestelde van de BYU-studie), maar omdat de schoen zo zacht is, theoretiseert Hoogkamer dat deze voor de hardloper eigenlijk minder hard aanvoelt, waardoor de hardloper langere stappen kan nemen . Dat kan in de loop van een seizoen net zo belangrijk zijn als tijdens een enkele race. Tijdens de Footwear Biomechanics Conference in juli 2019 presenteerde Nike-onderzoeker Brett Kirby gegevens die aantonen dat hardlopers die de Vaporfly droegen, minder spierschade opliepen dan een controlegroep die andere schoenen droeg. Verminderde spierpijn suggereert dat ze hogere trainingsbelastingen zouden kunnen dragen.

Wat het mechanisme ook is, het is onmiskenbaar effectief. Naast de CU- en BYU-onderzoeken ontdekte Kyle Barnes, Ph.D., www.ragamuffins.fr/Nike-Air-Force-1-Femme-c-40_41.html hoogleraar www.johnmccarty.co.uk/Nike-Air-Max-90-Womens-c-22_23.html www.pretoralarm.se/Nike-Air-Max-270-Dam-c-34_35.htmlbewegingswetenschap aan www.pretoralarm.se/Nike-Air-Max-90-Dam-c-40_42.html de Grand Valley State,www.johnmccarty.co.uk/Nike-Internationalist-Womens-c-54_55.html  www.javierachirica.es/Nike-Air-Vapormax-Mujer-c-47_49.html vergelijkbare veranderingen in de loopeconomie in vergelijking met de Adizero Adios Boost 3. En in een rommeliger maar veel groter monster grootte, de Upshot van de New York Times onderzocht ongeveer een half miljoen marathontijden van openbare gegevens zoals Strava en concludeerde dat hardlopers die de Vaporfly droegen gemiddeld drie tot vier procent sneller liepen dan vergelijkbare hardlopers in de meeste andere schoenen, en een procent sneller dan de volgende snelste schoen, Nike's Zoom Streak. (De auteurs merkten op dat "de analyse suggereert dat, in een race tussen twee marathonlopers met hetzelfde vermogen, een hardloper die Vaporflys draagt ??een echt voordeel zou hebben.")
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Research Chemicals forum

              Quick Links

              User Links

              Advertise