Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eeft een comfortabele, wijde pasvorm ro
#1
Het is een van de  grote vragen in hardlopen. En, net als bij alle moeilijke vragen, is er geen eenduidig ??antwoord. Running coaches en schoenenfabrikanten adviseren om uw schoenen ongeveer elke 300 tot 500 mijl te vervangen. Dit is rond het punt waarop de slijtage aan je trainers begint te vertonen. Maar de 300-mijl-regel is slechts een ruwe handleiding: www.artelara.nl/Nike-M2k-Tekno-Dames-c-22_23.html iemand die vijf weken op het asfalt rijdt, zal waarschijnlijk zijn schoenen vaker moeten vervangen dan iemand die twee keer per week op gras loopt. Vaak zijn de gebieden waar het gebruik het www.heryarts.fr/Nike-Air-Max-2017-Femme-c-1_2.html meest zichtbaar is, op de zool, op de hiel of de tenen. Het is ook mogelijk dat schuimen die in het lichaam van de schoen worden gebruikt, samengedrukt of versleten worden zonder zichtbare tekenen van beschadiging. De Nike Pegasus-lijn is al 35 jaar een populaire keuze met hardlopers en biedt een goede balans www.artelara.nl/Nike-Air-Max-90-Dames-c-31_32.html tussen snelheid en demping om geschikt te zijn voor een breed scala aan trainingen. De Pegasus Turbo, die naast de Pegasus 35 werd uitgebracht, bracht deze veelzijdigheid naar een nieuw niveau, waardoor het gewicht werd verlaagd naar slechts 238 g en meer lente aan de zool werd toegevoegd via het ZoomX-schuim van Nike.
Dat is hetzelfde schuim www.danemill.co.uk/ dat wordt aangetroffen in de recordsetting Nike Zoom Vaporfly 4%, maar in de Pegasus Turbo wordt het gecombineerd met een laag Nike's React-schuim, dat veel duurzamer is dan ZoomX. www.heryarts.fr/Nike-Air-Max-Tn-Homme-c-82_84.html Dit maakt de Pegasus Turbo een schoen die je kunt dragen voor al je training, terwijl de Vaporfly maar een paar honderd kilometer meegaat en moet worden bespaard voor speciale gelegenheden.
De schoen heeft een comfortabele, wijde pasvorm rond de ten-box en een doorzichtig bovenwerk dat zo vedergewicht is dat www.artelara.nl/Adidas-NMD-Dames-c-94_95.html je vergeet dat hij er tijdens het hardlopen is.
Afgezien van de dikke streep in het midden van de schoen en de hoge prijs - de Pegasus Turbo is £ 55 meer dan de standaard Pegasus 35 - de Turbo is een perfecte optie voor al je trainingen en lange races.Wanneer je aan de slag bent de jacht op een goedkope topschoen, u moet over het algemeen uw geluk beproeven www.laboamberieu.fr/Nike-Air-Max-270-Femme-c-16_17.html met wat er te koop is, want de meesten hebben nu ver voorbij de grens van £ 100 gevaren. Niet zo de New Balance Fresh Foam Beacon, die een adviesprijs van £ 90 heeft en www.marioverta.it/Nike-Air-Max-Tn-Donne-c-40_41.html overeenkomt met de allerbeste schoenen op de markt.
De Beacon weegt slechts 213 g ondanks een royale hoeveelheid demping op de zool, en hij loopt als een racer wanneer je hogerop komt, met een stevige en responsieve rit die ideaal is om een ??halve marathon of een marathon persoonlijk record te pushen.
Hij is ook zo zacht dat hij  comfortabel aanvoelt bij eenvoudige inspanningen, en het ingetogen ontwerp van de Beacon betekent ook dat je hem kunt dragen als hij niet wordt gebruikt.
De zool van de schoen is gemaakt van één stuk schuim, en er is geen rubber op de buitenzool, wat helpt om het gewicht laag te houden, maar zou kunnen betekenen dat de Beacon sneller draagt ??dan een schoen met een rubberen buitenzool. Het heeft echter geen invloed op de greep van de schoen, die lichte paden naast de weg kan aanraken.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Research Chemicals forum

              Quick Links

              User Links

              Advertise