Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
r die de meest populaire versies va
#1
Op hun website verwijst Nike naar de ZoomX VaporflyNEXT% als "de toekomst van raceschoenen". Het is een gewaagde bewering, maar aangezien Eliud Kipchoge de nieuwste schoentechnologie van Nike gebruikte toen hij in minder dan 2 uur 26,2 mijl liep, is die bewering misschien niet verkeerd. www.toninocavallo.fr/Nike-Air-Zoom-Spiridon-Femme-c-47_48.html Toch rijst er een vraag bij bijna www.pretoralarm.se/Nike-Air-Max-90-Dam-c-40_42.html elk exemplaar van een high-tech, high-www.pretoralarm.se/Nike-Air-Max-270-Dam-c-34_35.html end schoen ontworpen voor sport: zal het je www.pretoralarm.se/Nike-Air-Force-1-Dam-c-22_23.htmlprestaties daadwerkelijk verbeteren? In The New York Times verkenden Kevin Quealy en Josh Katz het effect van Nike's nieuwste schoenen - specifiek hun Zoom Vaporfly 4% en ZoomX Vaporfly Next% - op de looptijden van degenen die ze droegen. Hun bevindingen zijn in wezen een vervolg op een onderzoeksproject dat de Times vorig jaar uitvoerde. En hun bevindingen www.johnmccarty.co.uk zijn verrassend: het gebruik van bepaalde schoenen, zo blijkt, kan je echt sneller maken. De belangrijkste afhaalmaaltijd hier:

We ontdekten dat een hardloper die de meest populaire versies van deze schoenen voor het publiek beschikbaar had - de Zoom Vaporfly 4% of ZoomX Vaporfly Next% - 4 tot 5 procent sneller liep dan een hardloper die een gemiddelde schoen www.toninocavallo.fr/Nike-Air-Max-97-Femme-c-27_28.html droeg, en 2 tot 3 procent sneller www.toninocavallo.fr/Nike-Internationalist-Femme-c-53_54.html dan hardlopers in de op een na snelste www.toninocavallo.fr/Nike-Air-Max-2017-Femme-c-10_11.html populaire schoen. Quealey en Katz merken ook op dat er "geen betekenisvol verschil" bestond tussen de twee verschillende effecten van de schoenen op de prestaties. De gegevens die ze gebruikten waren afkomstig van 577.000 marathons en 496.000 halve marathons; ze merken ook op dat het toegenomen aantal hardlopers dat Nike-schoenen gebruikt, aanzienlijk www.javierachirica.es/Nike-Air-Max-90-Mujer-Negras-c-19_21.html meer gegevens heeft opgeleverd, vandaar de herziene studie.
www.jiridolezel.cz/Nike-Air-Vapormax-D&225;msk&233;-c-62_63.html
Wat is verantwoordelijk voor deze prestatieverbetering? Hun ontwerp omvat een plaat van koolstofvezel in het midden van de schoen en tussenzoolschuim, waarvan onderzoek suggereert dat het ook een rol speelt. En zelfs als je geen elite hardloper bent zoals Kipchoge, geeft het onderzoek van de Times nog steeds aan dat deze schoenen je sneller kunnen www.toninocavallo.fr/Nike-Air-Force-1-Femme-c-1_2.html maken; het effect is op hardlopers www.javierachirica.es/over de hele linie. Finish Line End of Season www.pretoralarm.se/Adidas-Superstar-Dam-c-7_8.html Sale biedt tot 50% korting op schoenen en kleding. Prijzen zijn zoals aangegeven. Klanten ontvangen gratis verzending bij bestellingen van $ 30 of meer. De Nike Air Zoom hardloopschoenen voor heren vallen op door deze uitverkoop. Ze zijn momenteel afgeprijsd tot slechts $ 55 en waren oorspronkelijk geprijsd op $ 90. Deze schoenen zijn ontworpen voor www.johnmccarty.co.uk/Nike-Air-Vapormax-Womens-c-45_46.html  comfort met een zachte binnenzool en extra vulling om je achillespees www.javierachirica.es/Nike-Internationalist-Mujer-c-56_58.html te ondersteunen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Research Chemicals forum

              Quick Links

              User Links

              Advertise