Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tievideo's en het Amerikaanse volkslied natuurlijk ?! Nou, dat was
#1
Dag 2. Speeltijd. Nog niet voor de NBA-professionals, maar voor ons en onze lokale vrienden van de London City www.camillellamas.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-c-37_38.html Royals. De eerste helft van de dag brachten wij en Nike's eigen Adam (die een echte fan van Wizards bleek te zijn en NBA nerd door en door - enorm www.philharmonia.fr/Nike-Air-Max-TN-Femme-c-49_50.html schreeuwen daarvoor) in het Crystal Palace in London City Royals om de Nike te zien Pas BB aan in www.anwaltskurse.de/Adidas-NMD-Damen-c-65_66.htmlactie en krijg een aantal unieke shots op het veld met wat Britse flair erop. Nu is dat een statement daar! Na wat slaap (vanwege www.camillellamas.fr/Nike-Air-Max-270-Femme-c-31_32.html de dromen die ik had van hoepelen voor een volledig verpakte O2 en het spel laten zinken) -winnende zoemer) en nog een dag www.anwaltskurse.de/ in de prachtige stad Londen was het rond die tijd - Game time is dat. Je kon zien en voelen dat er die dag www.ranmoorpharmacy.co.uk/Nike-Internationalist-Womens-c-88_90.html iets aan de hand was in Londen en je kon Knicks en Wizards truien en ventilatorspullen overal in Londen zien.

Na aankomst bij de O2 en een snelle koude te pakken, was het tijd om de wedstrijd te bekijken. En als speler, hoe kun je niet klaar  zijn na die bonzende introductievideo's en het Amerikaanse volkslied natuurlijk ?! Nou, dat was een vraag die ik mezelf steeds opnieuw moest www.beverleyely.com stellen als de eerste paar minuten (en kwartalen) van NBA-basketbal waar ver weg van de flitsende en www.beverleyely.com/Nike-Air-Zoom-Spiridon-Womens-c-49_50.html vermakelijke NBA-actie waar iedereen - inclusief ik - op hoopte. Je kon zien dat het publiek aanvankelijk een beetje teleurgesteld www.ranmoorpharmacy.co.uk/Nike-Air-Max-95-Womens-c-10_12.html was en meer NBA Basketball met hoogtepunten wenste. Thomas Bryant van de tovenaars ging voor de lay-up die werd getipt door www.anwaltskurse.de/Nike-Air-Max-97-Damen-c-13_14.html de Knicks 'Trier. Geblokkeerd schot? Doel neigt? De comeback-overwinning van een tovenaar?

De Knicks www.camillellamas.fr/Nike-Internationalist-Femme-c-68_69.html konden niet veel doen met de resterende 0,4 seconden en het spel was afgelopen. Helaas voor de Knicks om het spel uit hun handen te laten glippen, maar erg gelukkig voor de Wizards en elke kijker en NBA-fan in de O2. Ten slotte hoorden Bradley www.annieemmerson.co.uk/Nike-Air-Max-270-Womens-c-16_17.html Beal en de Wizards in de vierde onze wensen en verzetten ze zich tegen veruit leidende Knicks. Terugkijkend op de game zie ik de no-www.aralys.fr/Nike-Air-Max-97-Femme-c-35_36.html look pass van Brown Jr. naar een cutting Decker voor de easy Dunk als initiator van de inhaalslag. Na die gladde www.camillellamas.fr/Nike-Air-Force-1-Femme-c-16_17.html pass maakten Beal en Porter Jr. enkele cruciale drie?n terwijl de New York Knicks 3:30 minuten droogte. Het publiek www.carlosvisuara.es/Adidas-ZX-Flux-Mujer-c-82_84.html werd gek van de drie?n en de Wizards hadden hun eerste voorsprong sinds het eerste kwartaal met nog vier minuten te spelen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Research Chemicals forum

              Quick Links

              User Links

              Advertise